catrin grönvall - grafisk formgivare - reklambyrå Dalarna | Barnvänlig Grafisk Profil
Jag är en grafisk formgivare med 10 år på reklambyråer. Idag driver jag eget och fokuserar på att ta fram effektiv kommunikation i print och på webben.
reklambyrå, grafisk profil, youtube kids
21710
post-template-default,single,single-post,postid-21710,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Barnvänlig Grafisk Profil

Barnvänlig Grafisk Profil

Hello Monday är en reklambyrå som tillsammans med Youtube tagit fram en ny grafisk profil åt en barnvänlig version av Youtube: Youtube Kids.

De senaste åren har Youtube blivit ett av världens mest kända varumärken. Fullpackat med shower, korta filmer, klipp och tecknade serier, har webbplatsen också blivit populärt bland barn. Hello Monday och Youtube har nyligen tagit fram en säker videomiljö som föräldrar kan lita på.

”Vi har inspirerats av våra egna barndomsfavoriter, osynliga kompisar och leksaker när vi tagit fram de olika karaktärerna som guidar barnen genom appen. Karaktärerna växer också i takt med barnen. Vi använder också barnvänliga ikoner och tips som en ung person lätt kan förstå.”

Med moderprofilen från Youtube och en färgstark palett, är det nya barnvänliga Youtube lätt att tycka om!