catrin grönvall - grafisk formgivare - reklambyrå Dalarna | Mitt första inlägg
Jag är en grafisk formgivare med 10 år på reklambyråer. Idag driver jag eget och fokuserar på att ta fram effektiv kommunikation i print och på webben.
grafisk formgivare, reklam, hemsida, marknadsföring, bildretusch, print, reklambyrå.
21624
post-template-default,single,single-post,postid-21624,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Mitt första inlägg

Mitt första inlägg

… får avsluta denna dag. Jag har lagt barnen, druckit te, och arbetat på de sista detaljerna på denna sidan i 4 timmar. Nu känner jag mig klar att lägga ut sidan. Om inget oförutsett kommer i vägen i morgon lägger jag upp mitt första intressanta inlägg. Godnatt!