catrin grönvall - grafisk formgivare - reklambyrå Dalarna | Hemsida i WordPress - skapad med den senaste tekniken
Jag tar fram hemsidor med den senaste tekniken. Du sparar tid, pengar, och kommer att få en hemsida som är både snygg för ögat och för Google.
hemsida, wordpress, sökoptimerad, snygg, välgjord, billig, malung, sälen, mora
21383
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21383,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Hemsidor med den senaste tekniken

Idag kan vem som helst som har tid och lust ta fram en egen hemsida och det blir billigt. Men för att vara ärlig, så krävs det fortfarande kodning- och designkunskaper för att hemsidan skall bli snygg. Vill man dessutom att den skall synas i sökmotorer och anpassa sig till mobiler och läsplattor, ja då måste man vända sig till någon som har erfarenhet och är påläst vad gäller den senaste tekniken att skapa hemsidor.

Jag har tagit fram hemsidor i WordPress i 4 år, och har utbildning i webdesign /XHTML i ryggsäcken. Jag lovar hemsidor som funkar lika bra på datorn, läsplattan och mobilen. Dessutom anpassar jag hemsidan så att den syns på Google.

Ta kontakt med mig

Intresserad av att veta mer? Kontakta mig.

URVAL AV KUNDER VARS HEMSIDOR JAG ARBETAT MED