catrin grönvall - grafisk formgivare - reklambyrå Dalarna | Ring billigt!
Jag är en grafisk formgivare med 10 år på reklambyråer. Idag driver jag eget och fokuserar på att ta fram effektiv kommunikation i print och på webben.
grafisk formgivare, reklam, hemsida, marknadsföring, bildretusch, print, reklambyrå.
21702
single,single-post,postid-21702,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Ring billigt!

voca

Ring billigt!

Hur kan man sänka sina mobilkostnader? Superenkelt! Skaffa en mobilapp som du ringer billigt från när du har tillgång till wifi. Såhär har jag gjort:

1) Köpt olåst mobil (Jag vill/kan inte byta märke så jag håller mig till iPhone eftersom jag har så mkt lagrat i deras moln)
2) Skaffat kontantkort – inga månadskostnader (men dyrt att ringa)
3) Laddat ner appen Voca (en mobilapp framtagen i Sverige som gör att man kan ringa vart som helst i världen till ett lågt pris – när du har tillgång till wifi) Den du ringer till ser ditt nummer på displayen. Uppdaterad prislista till hundratals länder finns direkt i appen, så det blir inga överaskningar. Du laddar ditt saldo med iTunes (eller Androidmarket) och du behöver inte ringa något nummer för att se saldot, det finns tydligt i appen. Du ringer helt gratis till andra Voca-användare.

Det betyder att jag kan sitta vart som helst i världen, ringa från mitt nummer och bara betala 0,045kr/minuten till Sverige. Eftersom jag har min mamma i USA, kan jag ringa henne för 0,042kr/minuten.

Att appen har enkel och snygg design gör upplevelsen ännu trevligare.
Gå in på www.getvoca.com

IMG_0003 IMG_0004