catrin grönvall - grafisk formgivare - reklambyrå Dalarna | Ring billigt!
Jag är en grafisk formgivare med 10 år på reklambyråer. Idag driver jag eget och fokuserar på att ta fram effektiv kommunikation i print och på webben.
grafisk formgivare, reklam, hemsida, marknadsföring, bildretusch, print, reklambyrå.
21702
post-template-default,single,single-post,postid-21702,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Ring billigt!

Ring billigt!

Hur kan man sänka sina mobilkostnader? Superenkelt! Skaffa en mobilapp som du ringer billigt från när du har tillgång till wifi. Såhär har jag gjort:

1) Köpt olåst mobil (Jag vill/kan inte byta märke så jag håller mig till iPhone eftersom jag har så mkt lagrat i deras moln)
2) Skaffat kontantkort – inga månadskostnader (men dyrt att ringa)
3) Laddat ner appen Voca (en mobilapp framtagen i Sverige som gör att man kan ringa vart som helst i världen till ett lågt pris – när du har tillgång till wifi) Den du ringer till ser ditt nummer på displayen. Uppdaterad prislista till hundratals länder finns direkt i appen, så det blir inga överaskningar. Du laddar ditt saldo med iTunes (eller Androidmarket) och du behöver inte ringa något nummer för att se saldot, det finns tydligt i appen. Du ringer helt gratis till andra Voca-användare.

Det betyder att jag kan sitta vart som helst i världen, ringa från mitt nummer och bara betala 0,045kr/minuten till Sverige. Eftersom jag har min mamma i USA, kan jag ringa henne för 0,042kr/minuten.

Att appen har enkel och snygg design gör upplevelsen ännu trevligare.
Gå in på www.getvoca.com

IMG_0003 IMG_0004